• KOMUNIKAT  9/2021

    POWRÓT UCZNIÓW DO SZKOŁY

    Od 04 maja 2021 r.:

    Uczniowie klas I-III będą uczyli się stacjonarnie z zachowaniem zasad reżimu sanitarnego, określonych w wytycznych MEiN, MZ i GIS.

    Uczniowie klas VI-VIII nadal  będą kontynuowali naukę zdalną.

    Od 17 maja  2021 r. - tryb hybrydowy dla klas IV-VIII.

    Od 31 maja 2021 r. - powrót wszystkich uczniów do nauki stacjonarnej.

    Szczegółowy plan pracy hybrydowej dla klas IV-VIII przekażemy w najbliższych dniach.

Smakowite zdrowe tosty przyrządzone przez miłośników gotowania

Kolejny tydzień na zajęciach kulinarnych polegał na przygotowywaniu tostów, które mają być nie tylko pyszne, ale i zdrowe. Dzieci postanowiły do swoich tostów dołożyć ulubione warzywa. Pojawiły się więc pomidorki koktajlowe, rzodkiewka, sałata rzymska, szczypiorek, ogórek i papryka. Oczywiście obowiązkowo serek żółty oraz szyneczka. Ogromna pochwała dla dzieci za samodzielność, oferowanie wzajemnej pomocy, umiejętność pracy zespołowej, a wszystko w miłej atmosferze pracy przez zabawę. Oto nasze dzieło.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.