• KOMUNIKAT  9/2021

    POWRÓT UCZNIÓW DO SZKOŁY

    Od 04 maja 2021 r.:

    Uczniowie klas I-III będą uczyli się stacjonarnie z zachowaniem zasad reżimu sanitarnego, określonych w wytycznych MEiN, MZ i GIS.

    Uczniowie klas VI-VIII nadal  będą kontynuowali naukę zdalną.

    Od 17 maja  2021 r. - tryb hybrydowy dla klas IV-VIII.

    Od 31 maja 2021 r. - powrót wszystkich uczniów do nauki stacjonarnej.

    Szczegółowy plan pracy hybrydowej dla klas IV-VIII przekażemy w najbliższych dniach.

21 marca 2018 r. uczniowie kl. IV e oraz wychowawcy uczestniczyli w warsztatach kulinarnych w klubokawiarni ,,Magiel”.

Na początku nastąpiła degustacja zdrowych produktów: sałatek, roszpunki, rukoli, kolorowych warzyw, nasion roślin dyni i słonecznika, serów – mozarelli i sera feta oraz ziół: bazylii, majeranku oraz octu balsamicznego i oliwy. Następnie uczestnicy warsztatów przystąpili do przygotowania apetycznych sałatek z w/w produktów. Na koniec każdy uczestnik zajęć z apetytem zjadł samodzielnie przygotowane wiosenne. Dzięki tym zajęciom uczniowie mieli również okazję do pogłębienia swojej wiedzy o zdrowym odżywianiu o nowe doświadczenia kulinarne. Pierwszy dzień wiosny upłynął w miłej atmosferze.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.